Mobilappar

Ladda ner våra appar för Android och iPhone. Följ era lag och se alla resultat!

Facebook

Lilla VM ställs in

För andra året i rad tvingas vi ta det tunga beslutet att ställa in sommarens fest här i Matfors.

Pandemin som pågår gör att vi inte kan genomföra Lilla VM 2021 på ett säkert sätt för oss alla. Vi hoppas och tror att 2022 blir ett år att minnas på ett positivt sätt och att vi i Matfors och Lilla VM får vara en del av era goda minnen för 2022.

Vi startar redan nu med planeringen för att kunna bjuda er alla till den folkfest vi vill ha.

Vi hoppas att vi får se er alla i härliga kamper på våra fotbollsplaner, påhejjade av nära och kära nästa sommar. Boka redan nu in den 1-3 Juli 2022Var rädda om er där ute!

Maria Backlund, Cupansvarig

Välkommen till Lilla VM 2021 en fantastisk fotbollsfest i dagarna tre där fokus ligger på fair play, spelarnas glädje och gemenskap.

Den 2 juli är det avspark och vi har härligt spännande matcher som pågår till den 4 julii.

Vi hälsar alla återvändande föreningar och nya föreningar varmt välkomna till Lilla VM 2021.

Lilla vm 2021 är det 25:e Lilla vm som spelas i Matfors. Dessutom fyller föreningen 125 år och det ska firas med den bästa cupen någonsin. Varmt välkomna att fira dessa händelser med oss. Vi planera just nu en del händelser för att fira detta så håll koll på hemsidan om vad som händer under denna fotbollshelg,

Det 25:e Lilla vm 2021 spelas på Thulevallens välskötta gräsplaner och alla lag som deltar i cupen spelar alla speldagar och garanteras fem matcher (vår ambition är att alla lag under 2021 ska få spela sex matcher).

Fairplaypokaler delas ut i alla klasser och alla spelare får medalj.

Lilla VM är en av de populäraste och största cuperna i Medelpad. Den feedback vi får är att Lilla VM är den mest välorganiserade och trevligaste cupen att delta i.

Vi ser fram emot att få träffa just ert lag och se till att ni får en härlig cupupplevelse tillsammans med oss i Matfors IF och alla andra tillresande lag.

Alla matcher spelas 2x15 minuter.

Alla garanteras minst fem matcher och man spelar matcher alla speldagar.


Vi välkomnar pojk- och flicklag med spelare födda 2013-2009 och vi har 10 klasser:

F8 (flickor födda 2013)

F9 (flickor födda 2012)

F10 (flickor födda 2011)

F11 (flickor födda 2010)

F12 (flickor födda 2009)

P8 (pojkar födda 2013)

P9 (pojkar födda 2012)

P10 (pojkar födda 2011)

P11 (pojkar födda 2010)

P12 (pojkar födda 2009)

F8, F9, P8 och P9 spelar 5 mot 5 och F10, F11, F12, P10, P11, P12 spelar 7 mot 7.

Det finns tre olika paket att välja på då ni anmäler ert lag till Lilla vm cupen 2021 enligt följande:

Paket Small: I paket Small betalar man endast en anmälningsavgift på 900 kr per anmält lag i spel 5 mot 5 och 1600 kr per anmält lag i spel 7 mot 7.


Paket Medium: I paket Medium betalar man en anmälningsavgift på 500 kr per anmält lag i spel 5 mot 5 och en anmälningsavgift på 800 kr per anmält lag i spel 7 mot 7. En spelaravgift på 200 kr per spelare är obligatoriskt i detta paket. I spelaravgiften ingår en lilla vm tröja och en måltid under helgen per spelare. Tre ledare per lag deltar kostnadsfritt och får äta en måltid med sitt lag under helgen.

Paket Large: I paket Large betalar man en anmälningsavgift på 500 kr per anmält lag i spel 5 mot 5 och en anmälningsavgift på 800 kr per anmält lag i spel 7 mot 7. Paket large har en avgift för ett boendepaket på 695 kr per spelare, i denna avgift ingår boende i skola, lilla vm t-shirt, Frukost lördag och söndag, Lunch fredag, lördag och söndag, Middag fredag och lördag. Tre ledare per lag deltar kostnadsfritt i cupen.

I alla paketen in går även detta:
- Lilla VM upplevelsen
- garanti om minst fem matcher och matcher alla speldagar
- medalj till alla spelare

Om vi blir tvugna att ställa in cupen pga Covid-19 återbetalas alla inbetalda avgifter.Man kan även lägga till följande paket när man är inloggad:

- enstaka måltider 65 kr spelare/ ledare
(mattider fastställs utefter lagets spelschema och blir antingen, lunch fredag/ middag fredag, lunch lördag/ middag lördag, lunch söndag)

- Biopaket, Film anpassad efter ålder, popcorn och läsk för bra föreläsningar att erbjuda er. Mer information kommer.

- Inspirationsföreläsning för ledare. Just nu tittar vi på vad vi kan hitta för bra föreläsningar att erbjuda er. Mer information kommer.

- Disco för spelarna. Här väljer vi att dela upp åldrarna för att inte få för mycket spelare i lokalen. Mer information kommer.

- Husvagns alt. tältplats 500 kr per plats för hela helgen, kontakta Laila på kansli@matforsif.se om ni inte anmält lag utan är supporter/ förälder
(tillgång till duschar, toaletter finns och det finns även viss tillgång till el)

Kommentarer

NKV Bergom Såg - Bolist Ramirent Byggiganten PL Plåt Matfors Installationsbyrå Matfors Färg Handelsstål