För spel 7 mot 7 ,gäller Sv Fotbollförbundets regler.

För spel 5 mot 5, gäller Medelpads Fotbollsförbunds tävlingsbestämmelser.

I övrigt har vi beslutat enligt följande:

Laguppställning skall läggs in via cupmanager och finnas tillgängliga onsdagen före start av cupen.

• Obegränsat antal spelare får användas

Dispensregler – cupen ger dispens för ett år överåriga spelare, högst en dispens på plan samtidigt för spel 5 mot 5 och 7 mot 7. Om en dispensspelare är målvakt får ytterligare spelare vara på plan samtidigt. Lagvärdarna ska informeras om dispensspelare innan matchen.

Samma spelare får ej spela i mer än ett lag i samma åldersgrupp . Samtidigt vill vi också som arrangörsklubb vädja till er ledare att låta alla era spelare få spela lika mycket.

Brott mot dispensreglerna eller regeln om att ej spela i mer än ett lag i samma åldersgrupp innebär automatiskt förlust i aktuell match med 0-3. (Om inte ordinarie resultat redan är bättre)

Speltid matcher

5 mot 5 spelar 2 x 15 min

7 mot 7 spelar 2 x 15 min

Fair Play

• Vi delar ut Fair-Play tpriser i alla klasser under cupen, där den trupp i respektive grupp som uppträder sportsligast på och utanför plan får ett fint pris.

• I linje med detta kommer vi också att uppmärksamma om vi märker att ledare, spelare eller andra deltagare uppträder osportsligt mot andra (eller egna) deltagare i cupen. Moderföreningen kommer att få en rapport.

• Tuna - Attmars församling är vår Fair-Play sponsor.